Välkommen till våra Kaféer!

Café Ovan där

Din Företagspartner, DFP, driver tillsammans med Svenska Kyrkan, Café Ovan där på våningsplan 3 vid Gränby Centrums östra ingång i Uppsala.

Caféet drivs i form av ett socialt företag.  Vi som jobbar här har/har haft någon form av arbetshinder eller har varit långtidsarbetslösa och därmed långt från den öppna arbetsmarknaden. Tack vare Din Företagspartner har vi idag ett meningsfullt arbete eller en sysselsättning/arbetsträning utifrån våra egna förutsättningar och arbetsförmågor. Vi trivs här, träffar människor, servar dem samtidigt som vi umgås med medarbetare! För några av oss kan det vara en inkörsport till ett vanligt arbete.

I vårt sortiment ingår Fair Trade, Ekologiskt och närproducerat.

e4e11cfc-e2ad-44f7-982e-913e4240a8ab

Här kan du i lugn och ro, vila trötta fötter, delta i aktiviteter, titta på utställningar  och samtal samt inte minst fika till ett förmånligt pris.

Här finns ett öppet, vilsamt vardagsrum och ett café. Här kan både liten och stor landa i soffan en stund med en bok eller ett handarbete, umgås med barnen på lekmattan, ta del av konst. Här har meditation och bön en plats, enskilt eller delad med andra. Här kan du träffa församlingspedagog, diakon och präst.
Våra cafégäster bjuds på internet-uppkoppling.

Man kan även hyra dessa lokaler för egna aktiviteter som barnkalas, fester och dagkonferenser/möten.

Klicka här för mer info.