Hemstäd & kontorstäd med miljövänliga produkter i Uppsala

Giftfria och helt naturliga produkter
giftfri

 

Vi erbjuder helhetslösningar för hem & kontor

Glöm damm, bakterier, pollen och andra allergener!

Vi tar med vår högeffektiva utrustning till dig

KONCEPT

Vanlig hushållsrengöring kan innehålla kemikalier som utgör flera hälsorisker för dig och din familj och dessutom orsakar de miljöförstöring. Vi vill återuppliva en del av den äldre generationens visdom och ofta bortglömda kunskap om hur man tar hand om sitt hem på bästa sätt med naturliga, giftfria medel.

HEM & KONTORSSTÄD

Alla våra produkter är noggrant testade för bästa effektivitet och våra kunder njuter länge av sina nystädade, hälsosamma hem. Vi vet hur det känns att komma hem till ett nystädat och hälsosamt rent hem efter en lång dag – därför vill vi ge den känslan till dig! Vi vill ge våra kunder och deras anställda ett fläckfritt, fräscht kontor och samtidigt värna om deras hälsa.

ANSVAR

Våra tjänster utförs enligt den senaste och högsta kvalitetsstandarden både vad gäller hälsa och miljö. All vår personal är professionellt utbildad och djupt engagerad i att göra dig till en glad och nöjd kund. Du kan lita på oss!

RUT-AVDRAG

Städtjänster har aldrig vart så prisvärda som idag! Med RUT-avdraget, som ger idag ger dig 50% skattereduktion, blir hushållsnära tjänster tillgängliga för allt fler

 

VI kommer hem till dig och ger dig en prisuppskattning utifrån dina önskemål

 

Du får ett RENT och fint hem och tid att fokusera på viktigare saker!

VI ÄR STOLTA ÖVER ATT

 

 

Vi älskar naturen!

Vi har noggrant valt ut endast högkvalitativt, miljövänligt och biologiskt nedbrytbart städmaterial samt utrustning med lång hållbarhet. Detta ger oss större möjlighet att alltid utföra ett perfekt städjobb, både hos privatpersoner och på kontor. Vi ger er ett rent hem, ett rent kontor och ett rent samvete!

 

Mabu träfiberduk för allrengöring

Mabu träfiberduk är en miljövänlig produkt gjort av 100 % naturlig träfibermassa. Dessa trasor är resistenta mot bakterier och fläckar tack vare sin speciella design i åtta lager. Genom att bara skölja Mabu-trasan i vatten blir den ren från all smuts och bakterier. Perfekt för köksredskap, diskbänken, dörrar, golv, fönster, väggar och möbler (särskilt bra för läder) och glas.

Multifunktionella mikrofiberdukar

Våra multifunktionella mikrofiberdukar är idealiska för alla städjobb. De är gjorda av hundratusentals små delade fibrer vilket gör att trasan fungerar perfekt för att få bort ingrodda fläckar på både jämna och skrovliga ytor, utan att de skadar dem eller lämnar damm efter sig. När den används torr så suger den upp det negativt laddade dammet, så det passar perfekt att använda mikrofibertrasor som ett grönt alternativ till trasor som kräver kemikalier och starka rengöringsmedel.

Loofa skrubbsvamp

Vi använder filippinska skrubbsvampar av typen Loofa när vi behöver skrubba en yta lite extra, till exempel badkaret! Loofa är en gurkliknande planta vars fibrer våra skrubbsvampar är uppbyggda av. Loofa-fibrer är hållbara, effektiva och miljövänliga eftersom de är biologiskt nedbrytbara när de är utslitna.

ENERGIEFFEKTIVA DAMMSUGARE OCH ÅNGTVÄTTAR

Kärcher Ångtvätt SC 1020

Våra ångtvättar har mycket stor kapacitet att rengöra på ett hygieniskt sätt utan några tillsatta kemikalier. Ångan dödar dessutom effektivt bakterier såsom e-koli, listeria och salmonella. Den är extra miljövänlig eftersom vatten är den enda aktiva ingrediensen!

Kärcher T 15/1 Dammsugare med HEPA-filter

Namnet Kärcher förknippas med kraft, kvalitet och innovation i hela världen samt med en städexpertis som sätter standard. Vår tysta Kärcher-dammsugare är utrustade med HEPA-filter – en standard som följs på platser där hygien är extra viktigt, som hotell och sjukhus. HEPA-filtret gör att vi fångar upp mer än 99% av allt damm, bakterier, allergener och kvalster när vi städar ditt hem eller kontor.

RENGÖRINGSMEDEL

Vi designar och producerar själva alla våra rengöringsprodukter. De har ingen dålig inverkan på vår hälsa eller vår miljö. Vi har minimal förbrukning av förpackningar och ser till att återanvända allt så långt det är möjligt.

UTRUSTNING OCH MATERIAL

Vi gör medvetna val och inköp, och strävar alltid efter att ha energisnål, hållbar och återanvänd eller delvis återanvänd utrustning och material

PERSONAL

Vi utbildar och tränar våra anställda så att de får stor kunskap och medvetenhet vad gäller miljö och hälsa. De utvärderar våra produkter och hjälper oss att göra både dem och våra tjänster ännu bättre!

 

 

VAD INNEHÅLLER VÅRA PRODUKTER?

Vi producerar själva våra specialdesignade rengöringsmedel. De är helt naturliga och fria från parfymer och konserveringsmedel. Du kommer att märka skillnad! De innehåller endast följande ingredienser:

ETERISKA OLJOR

Eteriska oljor utvinns ur plantor, de dödar bakterier & mögel, luktar jättegott och har en mängd andra positiva egenskaper. De är väldigt starka, så vi använder endast en liten mängd i våra olika produkter.

Lavendel, tea tree olja, rosmarin, grapefrukt, apelsin och citron är exempel på de oljor vi använder.

CITRONER

Citronens höga innehåll av citronsyra, dess låga pH-värde och antibakteriella egenskaper gör juicen till en av de absolut bästa naturliga rengöringsmedlen. Det luktar dessutom got och skadar inte några känsliga material, såsom textilier eller trä. Det är inte konstigt att de flesta kommersiella rengöringsprodukterna doftar just citron!

BIKARBONAT

Bikarbonat är ett av kolsyrans mineralsalter och kan finnas naturligt, upplöst i visa mineralkällor. Bikarbonat kan som de flesta vet användas till mycket, bland annat i mat och tandkräm. Bikarbonat är dessutom välkänd för sina antiseptiska egenskaper. Det är också vanligt att ersätta diskmedel till diskmaskinen med bikarbonat I combination med vinäger och eteriska oljor.

ÄTTIKA

Ättika är en svagare form av ättiksyra som uppkommer när sockerarter och stärkelse jäser. Ättika är det perfekta rengöringsmedlet och passar för rengöring av det mesta. Det löser upp fett och polerar koppar, brons, stål och glas. Ättika har också antibakteriella egenskaper som gör det idealiskt mot mögel. Det är ett kraftfullt rengöringsmedel samtidigt som det är väldigt skonsam mot såväl miljö, människor och husdjur.

NATURSÅPA

Natursåpa innehåller inga skadliga kemikalier (såsom parabener eller sodium-laurel sulfater), konserveringsmedel eller färgämnen och är därför väldigt skonsam. Vi använder alltid precis tillräckligt mycket i våra produkter för absolut bäst resultat.

TVÄTTNÖTTER

Tvättnötter eller Såpanötter kommer från en mängd olika buskar och mindre träd ur Lychee-familjen och växer naturligt i Varma eller tropiska regioner. De har använts för att tvätta i tusentals år hos olika urbefolkningar i såväl Asien som Amerika. De är varken giftiga eller irriterande som de flesta konventionella tvättmedel, men har samma effektivitet. Grandma använder dem för en helt miljövänlig tvätt, skonsam för alla!Formulärets nederkant